KÉSZLET INFO : IPARI MAXI: BÉRELHETŐ, IPARI MIDI: BÉRELHETŐ, LAKOSSÁGI: BÉRELHETŐ.       KISZÁLLÍTÁS MINDEN MUNKANAP!      HÍVJON! KÉSZLET INFO : IPARI MAXI: BÉRELHETŐ, IPARI MIDI: BÉRELHETŐ, LAKOSSÁGI: BÉRELHETŐ.       KISZÁLLÍTÁS MINDEN MUNKANAP!      HÍVJON!

KAPCSOLAT

Páramentesítő bérlés Budapest


IPARI ÉS LAKOSSÁGI PÁRAMENTESÍTÉS


NYITVA: 08:00-18:00 (Munkanapokon)
KISZÁLLÍTÁS: Hétfő - Péntek
TELEFON: 06-1-445-4945
EMAIL: ParamentesitoBerles@Melegh.hu
IRODA: 1026 Budapest
MOST IS BÉRELHET ONLINE!

Most is elérhető ONLINE Ügyfélszolgálatunkon keresztül bármikor leadhatja megrendelését! Gép bérléssel, páraelszívó kölcsönzéssel kapcsolatos kérdések megválaszolásához hívja fenti telefonszámot!KISZÁLLÍTÁS DÍJAK

Az ipari gépeket már 1 hét bérlés esetén ingyen kiszállítjuk Budapesten!

Országos kiszállási díjak páramentesítő bérlés esetén


ADATVÉDELMI ÉS JOGI TUDNIVALÓK

Honlapunk, a www.Melegh.hu felkeresésével (a továbbiakban „Honlap”) Ön elfogadja az alábbi feltételeket:


1) A Honlapon található valamennyi tartalom a Melegh.hu (a továbbiakban a „Szolgáltató”) kizárólagos szellemi tulajdona.
2) A Szolgáltató fenntart minden, a Honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, terjesztésével kapcsolatos jogot. A Honlap tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.
3) A Szolgáltató előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlap egészének vagy részének (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, struktúra, ötlet, eljárás, egyedi értékesítési és szolgáltatási módszer, program, stb.) felhasználása, feldolgozása és/vagy értékesítése.
4) A Honlap oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt a nyilvánossághoz bármely módon újrak özvetíteni.
5) Tilos továbbá a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül a Honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újra közvetíteni, még változatlan formában is.
6) A Honlap tartalmának egyes részeit − kizárólag saját felhasználás céljából − merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az anyag így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére és/vagy kereskedelmi forgalomba hozatalára.
7) A Honlapról származó anyagokat csak a Honlap adott oldalára való hivatkozással és arra mutató linkkel lehet átvenni, úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.
8) A Szolgáltató pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de azok tartalmából fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
9) A Honlap jogosulatlan felhasználása büntetőjogi és polgári jogi következményeket von maga után, a Szolgáltató követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
10) Jelen honlap üzemeltetője (továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő) kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti és nemzetközi jogszabályokban meghatározott elvárásoknak. A Melegh.hu fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására, az esetleges változásokról időben értesíti partnereit.
11) A Melegh.hu mint adatkezelő vállalja hogy a személyes adatokat bizalmasan kezeli, nem értékesíti, harmadik fél számára nem adja át. Megteszünk minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja, hogy azok ne kerülhessenek illetéktelenek kezébe.
12) Partnereink adatait addig kezeljük, ameddig a partner nem kéri az adatok törlését, azokat 5 év után automatikusan töröljük. Az adatokat megfelelő intézkedésekkel védjük a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés ellen. Az adatkezelő olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt. Az adatkezelő az adatkezelés során megőrzi: A) a titkosságot: megvédi az információt, hogy csak az férhessen hozzá, aki erre jogosult; B) a sértetlenséget: megvédi az információnak és a feldolgozás módszerének a pontosságát és teljességét; C) a rendelkezésre állást: gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá, valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz, és rendelkezésre álljanak az ezzel kapcsolatos eszközök.
13) Személyes adatai a következő módon kerülhetnek kezelésünkbe: telefonos kommunikáció, emailes üzenetküldés, személyes kapcsolattartás, egyéb online megkeresés, általános üzletmenet. Az adatokhoz kizárólag mi férünk hozzá, személyes adatait cégünk nem értékesíti, harmadik fél számára nem adja át. 14) Adatvédelmi Hatóság eljárása iránti kérelem: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., telefon: 06 1 391 1400, fax: 06 1 391 1410, ugyfelszolgalat@naih.hu, www.naih.hu
15) Tárhelyszolgáltató partnerünk: DotRoll Kft., 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5., Adószám: 13962982-2-42, www.dotroll.com, support@dotroll.com.

Kérjük, a fentiek szíves tudomásul vételét, köszönjük!


Bérlés és kölcsönzés:

06-1-445-4945


Páramentesítő bérlés online

Tökéletes páramentesítés az Ön meglévő, vagy leendő otthonában bérelhető páramentesítő készülékkel.
Páramentestő készülék bérlése Budapesten és vonzáskörzetében.


Név: Páramentesítő bérlés
Telefon: 06-1-445-4945
Nyitva: munkanap 08:00-18:00
Iroda: 1026 Budapest
NON-STOP BÉRLÉS

Páramentesítő bérlés online


NYITÓLAP
BEMUTATKOZÁS
BÉRELHETŐ GÉPEK
LAKOSSÁGI PÁRÁTLANÍTÓ
IPARI MIDI PÁRAMENTESÍTŐ
IPARI MAXI PÁRAMENTESÍTŐ
ONLINE BÉRLÉS
KAPCSOLAT

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
Alapítva: 2001