Keződlap
Bemutatkozás Bérelhető gépek Alap páramentesítő Midi párátlanító Ipari Midi párátlanító Maxi párátlanító Megrendelés Kapcsolat

 

Kapcsolat
Budapest. Pest megye.

 

Bérlés megrendelése, és páraelszívó kölcsönzéssel kapcsolatos kérdések megválaszolása:
TELEFON: 06-1-445-4945

NYITVA: 08:00-17:00 (Munkanapokon)
KISZÁLLÍTÁS: Hétfő - Péntek
EMAIL: ParamentesitoBerles@Melegh.hu
IRODA: 1026 Budapest

 

 

Országos kiszállási díjak párementesítő bérlés esetén

 

Adatvédelem és Jogi tudnivalók
Minden jog fenntartva! All rights reserved!
Copyright © 2001-2020 Melegh.hu

 

Honlapunk, a www.Melegh.hu felkeresésével (a továbbiakban „Honlap”) Ön elfogadja az alábbi feltételeket:

  • A Honlapon található valamennyi tartalom a Melegh.hu (a továbbiakban a „Szolgáltató”) kizárólagos szellemi tulajdona.
  • A Szolgáltató fenntart minden, a Honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, terjesztésével kapcsolatos jogot. A Honlap tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.
  • A Szolgáltató előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlap egészének vagy részének (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, struktúra, ötlet, eljárás, egyedi értékesítési és szolgáltatási módszer, program, stb.) felhasználása, feldolgozása és/vagy értékesítése.
  • A Honlap oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt a nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni.
  • Tilos továbbá a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül a Honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.
  • A Honlap tartalmának egyes részeit − kizárólag saját felhasználás céljából − merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az anyag így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére és/vagy kereskedelmi forgalomba hozatalára.
  • A Honlapról származó anyagokat csak a Honlap adott oldalára való hivatkozással és arra mutató linkkel lehet átvenni, úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.
  • A Szolgáltató pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de azok tartalmából fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
  • A Honlap jogosulatlan felhasználása büntetőjogi és polgári jogi következményeket von maga után, a Szolgáltató követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Kérjük, a fentiek szíves tudomásul vételét, köszönjük!

 

 

Páramentesítő

 

Nyitólap - Alap párátlanító - Midi páramentesítő - Ipari Midi páramentesítő - Ipari Maxi páramentesítő - Megrendelés - Kapcsolat

 

Tökéletes páramentesítés az Ön meglévő, vagy leendő otthonában bérelhető páramantesítő készülékkel.
Páraelszívó készülék bérlése Budapesten, és vonzáskörzetében.
www.melegh.hu/delonghi
06-1-445-4945

 

Minden jog fenntartva! All rights reserved! 2001-2020.
A honlapon található bármilyen kép vagy szöveg felhasználása csak az írásos engedélyünkkel lehetséges!