KÉSZLET INFO : IPARI MAXI: BÉRELHETŐ, IPARI MIDI: BÉRELHETŐ, LAKOSSÁGI: BÉRELHETŐ.       KISZÁLLÍTÁS MINDEN MUNKANAP!      HÍVJON! KÉSZLET INFO : IPARI MAXI: BÉRELHETŐ, IPARI MIDI: BÉRELHETŐ, LAKOSSÁGI: BÉRELHETŐ.       KISZÁLLÍTÁS MINDEN MUNKANAP!      HÍVJON!

BEMUTATKOZÁS

Vizes falakat szárítunk. Ehhez értünk.


Páramentesítő bérlés

Páramentesítő bérlés

Páramentesítő bérlés

Páramentesítő bérlés

Páramentesítő bérlés

Páramentesítő bérlés

Páramentesítő bérlés

A fenti módon lehet a vizes falakat kiszárítani

A vizes falat, falakat így lehet kiszárítani.

Vizes fal szárítás: így kell a vizes falakat kiszárítani!

Így lehet a vizes falat kiszárítani

Vizes fal szárítása

Vizes fal szárítás, vizes fal kiszáradása vizes fal kezelése, építkezés és felújítás szárítása

Delonghi páramentesítő bérlés
Vizes fal szárítás Budapest / Vegyek, vagy vásároljak? Milyen párátlanítót érdemes bérelni? Hány darabot? Elég a kis teljesítményű? Vagy a nagyobbra van szükségem?
A vizes falat, falakat így lehet kiszárítani.
LEGJOBB PÁRAMENTESÍTŐK

Páramentesítő bérléshez ajánlott gépek:


Midi ipari páramentesítő bérlés Maxi ipari páramentesítő bérlés

Mindkét páramentesítő bárhol használható, építkezéseken és felújításokon is!

PROFI GÉPEK, TÖBB ÉVTIZEDES TUDÁS

Vállalkozásunk páramentesítő gépek bérbeadására specializálódott, melyekkel a vizes falak gyorsan kiszáríthatók. Jellemzően Budapesten és környékén dolgozunk, de azért vannak vidéki munkák is. Az elmúlt 20 évben több ezer családnak segítettünk már.


Páramentesítő bérlés

Ma már lehetséges a nem kívánt nedvességtartalom mihamarabbi eltüntetése, de ehhez megfelelő berendezések szükségesek. Egy komoly ipari páramentesítő gép ára majd 800 000 Ft! Önnek felesleges ilyen drága gépet vásárolnia, hiszen általában csak egy-két hétre van szükség a szárító gépekre.

ÉPÍTŐIPARI FALSZÁRÍTÁS ÉS A PENÉSZ

Az építkezéseknél a modern és kitűnő szigetelésű nyílászárok nem vezetik el kellőképpen az építkezés során keletkezett nedvességet (betonozás, malter, festékek...) és az ingatlan a beköltözésig magától nem tud kiszáradni, így a penész gyakran megjelenik. Fontos: ha egyszer már alaposan kiszáradt az új ház, vagy egy felújítás után a lakás, akkor a munkálatok kapcsán keletkezett magas páratartalom megszüntetése után, az életvitelszerűen keletkező pára elvezetésére már elég a napi szellőztetés!


Építés miatti szárítás
FALSZÁRÍTÁS AKÁR MÉG MA!

Ha egy lakásban, házban vagy pincében a túl magas páratartalom miatt már megjelent a penész, akkor a páratartalom gyors csökkentésével megelőzhető a penész további terjedése, vagy újbóli megjelenése. Természetesen a keletkezett penészfoltokat el kell távolítani, azokat fertőtleníteni kell. Ilyen esetekben, és átlagos körülmények között, az egyszeri és alapos páramentesítés elégséges és végleges megoldás lehet az újbóli penészesedés megelőzése szempontjából.


Páramentesítő bérlés
BEÁZÁS ÉS CSŐTÖRÉS KISZÁRÍTÁSA

Legyen szó beázás csőtörés, vagy építkezés felújítás miatti szárításról, árvízről, vagy egyszerűen csak nedves falakról, ipari gépeink akár még ma el tudják kezdeni a szárítást, páramentesítést!


Beázás, csőtörés szárítása
BÉRELNI SZERETNE?

Szóval, ha úgy érzik, házuk, lakásuk vagy pincéjük levegője párás, akkor nyugodatn béreljenek párátlanító gépet! Maguk is rá fognak csodálkozni, hogy egy nap alatt, a hálószóbájukból akár 10-20 liter tiszta víz is kinyerhető! A nem kívánt nedvességtartalom azonnal megszüntethető ipari falszárító gépeinkkel. Bérelj páramentesítőt!


Páramentesítő bérlés
TELEFONOS PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanap reggel 7 és este 7 óra között érhető el: 06-1-445-4945. Szárító gépek megrendelése, információ kérése.

EMAILES PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS

Nyitvatartási időn kívüli időszak esetén, küldjön egy emailt nevével és telefonszámával, reggel 8 után kollégánk felhívja Önt! Ha már 😴 felébredt. 😍 Email címünk: ParamentesitoBerles@Melegh.hu

ONLINE PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS

Most is elérhető ONLINE Ügyfélszolgálatunkon keresztül bármikor leadhatja megrendelését!

Páramentesítő bérlés

INGYEN KISZÁLLÍTÁS

PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS: Nagy teljesítményű IPARI MIDI párátlanító és MAXI falszárító gépeinket legalább egy heti bérlés esetén Budapest területén ingyen kiszállítjuk Önnek!

BUDAPEST: Az ipari gépeket már 1 hét bérlés esetén ingyen kiszállítjuk Budapesten! Budapest területén a kiszállítás díja 5 000 Ft/fuvar, ha a bérleti időtartam kevesebb mint egy hét.

BUDAPEST KÖRNYÉKE: A következő helységekbe térítésmentesen kivisszük a kibérelt ipari páramentesítőket legalább 1 heti bérlés esetén: Biatorbágy, Budakeszi, Budaörs, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Solymár, Sóskút, Telki, Törökbálint, Üröm, Zsámbék.

MAGYARORSZÁG: a kiszállítás díja 100 Ft/ km.CSŐTÖRÉS VOLT?

Vizesek lettek a falak. Kérem, szárítsák ki!


Elázott ingatlan

Elázott ingatlan

Páramentesítő bérlés


Páramentesítő bérlés online

Tökéletes páramentesítés az Ön meglévő, vagy leendő otthonában bérelhető páramentesítő készülékekkel.
Páramentesítő készülék bérlése Budapesten és vonzáskörzetében.


Név: Páramentesítő bérlés
Telefon: 06-1-445-4945
Nyitva: munkanap 07:00-19:00
Iroda: 1026 Budapest
NON-STOP BÉRLÉS

Páramentesítő bérlés online


NYITÓLAP
BEMUTATKOZÁS
VIZESEK A FALAK?
BÉRELHETŐ GÉPEK
LAKOSSÁGI PÁRÁTLANÍTÓ
IPARI PÁRAMENTESÍTŐ
IPARI MAXI PÁRAMENTESÍTŐ
ONLINE BÉRLÉS
KAPCSOLAT

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
Alapítva: 2001