KÉSZLET INFO : IPARI MAXI: BÉRELHETŐ, IPARI MIDI: BÉRELHETŐ, ALAP: BÉRELHETŐ.       KISZÁLLÍTÁS MINDEN MUNKANAP!      HÍVJON MOST! KÉSZLET INFO : IPARI MAXI: BÉRELHETŐ, IPARI MIDI: BÉRELHETŐ, ALAP: BÉRELHETŐ.       KISZÁLLÍTÁS MINDEN MUNKANAP!      HÍVJON MOST!

FALSZÁRÍTÁS azonnal

Vizes falakat szárítunk. Ehhez értünk.


A vizes falat, falakat így lehet kiszárítani.

Vizes fal szárítás: így kell a vizes falakat kiszárítani!

Így lehet a vizes falat kiszárítani

Vizes fal szárítása

Vizes fal szárítás, vizes fal kiszáradása vizes fal kezelése, építkezés és felújítás szárítása

Delonghi páramentesítő bérlés
Vizes fal szárítás Budapest / Vegyek, vagy vásároljak? Milyen párátlanítót érdemes bérelni? Hány darabot? Elég a kis teljesítményű? Vagy a nagyobbra van szükségem?
A vizes falat, falakat így lehet kiszárítani.

PROFI GÉPEK, NAGY TAPASZTALAT

Ma már lehetséges a nem kívánt nedvességtartalom mihamarabbi eltüntetése, de ehhez megfelelő berendezések szükségesek. Egy komoly ipari páramentesítő gép ára majd 800 000 Ft! Önnek felesleges ilyen drága gépet vásárolnia, hiszen általában csak egy-két hétre van szükség a szárító gépekre.

Vállalkozásunkat 2001-ben alapítottuk, páramentesítő és falszárító gépek bérbeadására specializálódtunk. Jellemzően Budapesten és környékén dolgozunk, de szívesen vállalunk munkát az ország bármely pontján.


Építés miatti szárítás

Legyen szó beázás csőtörés, vagy építkezés felújítás miatti szárításról, árvízről, vagy egyszerűen csak nedves falakról, ipari gépeink akár még ma el tudják kezdeni a szárítást, páramentesítést!

Ha egy lakásban, házban vagy pincében a túl magas páratartalom miatt már megjelent a penész, akkor a páratartalom gyors csökkentésével megelőzhető a penész további terjedése, vagy újbóli megjelenése. Természetesen a keletkezett penészfoltokat el kell távolítani, azokat fertőtleníteni kell. Ilyen esetekben, és átlagos körülmények között, az egyszeri és alapos páramentesítés elégséges és végleges megoldás lehet az újbóli penészesedés megelőzése szempontjából.


Beázás, csőtörés szárítása

A penész megjelenése gyakran azzal magyarázható, hogy az építkezéseknél a modern és kitűnő szigetelésű nyílászárok nem vezetik el kellőképpen az építkezés során keletkezett nedvességet (betonozás, malter, festékek...) és a beköltözésig az magától nem tud kiszáradni. Fontos: ha egyszer már alaposan kiszáradt az új ház, vagy egy felújítás után a lakás, akkor a munkálatok kapcsán keletkezett magas páratartalom megszüntetése után, az életvitelszerűen keletkező pára elvezetésére már elég a napi szellőztetés!


Páramentesítő bérlés

Szóval, ha úgy érzik, házuk, lakásuk vagy pincéjük levegője párás, akkor használjanak párátlanító gépet! Maguk is rá fognak csodálkozni, hogy egy nap alatt, a hálószóbájukból akár 10-20 liter tiszta víz is kinyerhető! Nem kívánt nedvességtartalmak azonnali megszüntetése ipari falszárító gépekkel.

Páramentesítő bérlés online

A magyar piacon elsőként vezettük be a NON-STOP gép bérlés lehetőségét, most is elérhető ONLINE Ügyfélszolgálatunkon keresztül a nap 24 órájában leadhatja megrendelését!

TELEFONOS RENDELÉS

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 08:00-17:00 között érhető el. Szárító gépek megrendelése, információ kérése: 06‑1‑445‑4945.

ONLINE BÉRLÉS

Nyitvatartási időn kívüli, a nap 24 órájában bármikor ledhatja megrendelését most is elérhető ONLINE Ügyfélszolgálatunkon keresztül! 24H várjuk online megrendelését!

INGYEN KISZÁLLÍTÁS

Nagy teljesítményű IPARI MIDI párátlanító és MAXI falszárító gépeinket legalább egy heti bérlés esetén Budapest területén ingyen kiszállítjuk Önnek!


A kártékony nedvesség megszüntehető!

A kártékony nedvességnek vége!


Páramentesítő bérlés online

Tökéletes páramentesítés az Ön meglévő, vagy leendő otthonában bérelhető páramentesítő készülékkel.
Páramentestő készülék bérlése Budapesten és vonzáskörzetében.


Név: Páramentesítő bérlés
Telefon: 06-1-445-4945
Nyitva: munkanap 08:00 - 17:00
Iroda: 1026 Budapest
Online bérlés: NON-STOP 00:00 - 24:00

Páramentesítő bérlés online


NYITÓLAP
BEMUTATKOZÁS
BÉRELHETŐ GÉPEK
ALAP PÁRÁTLANÍTÓ
IPARI MIDI PÁRAMENTESÍTŐ
IPARI MAXI PÁRAMENTESÍTŐ
ONLINE BÉRLÉS
KAPCSOLAT