KÉSZLET INFO : IPARI MAXI: BÉRELHETŐ, IPARI MIDI: BÉRELHETŐ, LAKOSSÁGI: BÉRELHETŐ.       KISZÁLLÍTÁS MINDEN MUNKANAP!      HÍVJON! KÉSZLET INFO : IPARI MAXI: BÉRELHETŐ, IPARI MIDI: BÉRELHETŐ, LAKOSSÁGI: BÉRELHETŐ.       KISZÁLLÍTÁS MINDEN MUNKANAP!      HÍVJON!

FALSZÁRÍTÁS AKÁR MÉG MA!

Vizes falakat szárítunk. 😎 Minden áldott nap.


A vizes falat, falakat így lehet kiszárítani.

Vizes fal szárítás: így kell a vizes falakat kiszárítani!

Így lehet a vizes falat kiszárítani

Vizes fal szárítása

Vizes fal szárítás, vizes fal kiszáradása vizes fal kezelése, építkezés és felújítás szárítása

Delonghi páramentesítő bérlés
Vizes fal szárítás Budapest / Vegyek, vagy vásároljak? Milyen párátlanítót érdemes bérelni? Hány darabot? Elég a kis teljesítményű? Vagy a nagyobbra van szükségem?
A vizes falat, falakat így lehet kiszárítani.

PROFI GÉPEK, NAGY TAPASZTALAT

Az országban az elsők között kezdtünk el falszárítással foglalkozni, e területen több évtizedet átölelő tapasztalatunk van. Büszként valljuk, hogy sok ezer helyen sikeresen szárítottunk, páramentesítettünk, kis pincéktől kezdve, nagy 10 000 négyzetméteres csarnokokig, Budapesten és vidéken egyaránt.


VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA


Vizes falak szárítása a szakterületünk, és bár lehet honlapunk nem a legtökéletesebb, legszebb, de reméljük nem csak ez alapján dönt. Egyet bátran ki merünk jelenteni: nagyobb falszárítási tapasztalattal rendelkező cég a magyar piacon NINCS!


Beázás, csőtörés szárítása

Ne egy hagyományos gépkölcsönző cégként gondoljon ránk, hiszen nálunk nem talál sem ütvevúrót, sem betonkeverőt, viszont a legújabb és legjobb páramentesítő gépeket mi biztosítjuk. Pár céges referenciánk az alábbiakban...


ŐK MINKET VÁLASZTOTTAK!A JELEN ÉS A KÖZELMÚLT


2024: Mi lesz 2024-ben? Mi sem tudjuk, de várjuk az új páramentesítési, falszárítási kihívásokat! Szárításra bármikor szükség lehet, idén és a jövőben ⏲ is számíthat ránk!

2023: Az idei csapadékosabb időjárás lényegesen több munkát, szárítási feladatot hozott a tavalyi évhez képest. Sokan kételkednek a sikert illetően, de valóban lehetséges a nem kívánt nedvességtartalom gépi eltüntetése, ehhez azonban megfelelő ☔ berendezések szükségesek. Egy komoly ipari páramentesítő gép ára majd 800 000 Ft! Önnek felesleges ilyen drága gépet vásárolnia, hiszen általában csak egy-két hétre van szükség a szárító gépekre.

2022: Ebben az évben, az aszályos időjárás miatt 🌞 kevesebb feladatunk volt. Tevékenységünk szorosan összefügg az iőjárással: csapadékos, párás időben van igazán szükség páramentesítésre.

2021: Új kiszállító autóval 🚚 bővítettük flottánkat, egy klassz kis Opel Combo hosszított kivitelű kishaszonjárművel. Talán, sokan Önök közül találkoztak is már vele. 😍

2021: Több új IPARI MAXI falszárító gépet 🛍 vásároltunk, egyre nagyobb igény mutakozott a 120 liter/nap tudású komolyn ipari gépek bérlésére.

2020-2002: Szép csendben tettük a dolgunkat, 😎 azaz páramentesítettünk. Ez idő alatt sok minden volt ám: Covid, árvíz a Dunán, augusztusi zivatarok Budapesten, volt olyan kolléga aki kiöregedett, de jött helyette új, gépeket teszteltünk, voltak amelyek nem váltak be, volt kiszállítás közbeni durr defekt, volt, hogy méteres hóban kellett kiszállítanunk, volt hogy rekkenő 42 fokos városi forróságban, de 📔 mindenből tanultunk.

2001: Vállalkozásunkat ekkor alapítottuk, fő 🥇 tevékenységünk páramentesítő és falszárító gépek bérbeadása. Jellemzően Budapesten és környékén dolgozunk, de szívesen vállalunk munkát az ország bármely pontján.


Építés miatti szárítás

Legyen szó beázás csőtörés, vagy építkezés felújítás miatti szárításról, árvízről, vagy egyszerűen csak nedves falakról, ipari gépeink akár még ma el tudják kezdeni a szárítást, páramentesítést!

Ha egy lakásban, házban vagy pincében a túl magas páratartalom miatt már megjelent a penész, akkor a páratartalom gyors csökkentésével megelőzhető a penész további terjedése, vagy újbóli megjelenése. Természetesen a keletkezett penészfoltokat el kell távolítani, azokat fertőtleníteni kell. Ilyen esetekben, és átlagos körülmények között, az egyszeri és alapos páramentesítés elégséges és végleges megoldás lehet az újbóli penészesedés megelőzése szempontjából.


A penész megjelenése gyakran azzal magyarázható, hogy az építkezéseknél a modern és kitűnő szigetelésű nyílászárok nem vezetik el kellőképpen az építkezés során keletkezett nedvességet (betonozás, malter, festékek...) és a beköltözésig az magától nem tud kiszáradni. Fontos: ha egyszer már alaposan kiszáradt az új ház, vagy egy felújítás után a lakás, akkor a munkálatok kapcsán keletkezett magas páratartalom megszüntetése után, az életvitelszerűen keletkező pára elvezetésére már elég a napi szellőztetés!


Páramentesítő bérlés

Szóval, ha úgy érzik, házuk, lakásuk vagy pincéjük levegője párás, akkor használjanak párátlanító gépet! Maguk is rá fognak csodálkozni, hogy egy nap alatt, a hálószóbájukból akár 10-20 liter tiszta víz is kinyerhető! Nem kívánt nedvességtartalmak azonnali megszüntetése ipari falszárító gépekkel.

Páramentesítő bérlés online

A magyar piacon elsőként vezettük be a NON-STOP gép bérlés lehetőségét, most is elérhető ONLINE Ügyfélszolgálatunkon keresztül a nap 24 órájában leadhatja megrendelését!

TELEFONOS RENDELÉS

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 08:00-17:00 között érhető el. Szárító gépek megrendelése, információ kérése: 06‑1‑445‑4945.

ONLINE BÉRLÉS

Nyitvatartási időn kívüli, a nap 24 órájában bármikor leadhatja megrendelését most is elérhető ONLINE Ügyfélszolgálatunkon keresztül! 24H várjuk online megrendelését!

INGYEN KISZÁLLÍTÁS

Nagy teljesítményű IPARI MIDI párátlanító és MAXI falszárító gépeinket legalább egy heti bérlés esetén Budapest területén ingyen kiszállítjuk Önnek!


A kártékony nedvesség megszüntethető!

A kártékony nedvességnek vége!


Páramentesítő bérlés online

Tökéletes páramentesítés az Ön meglévő, vagy leendő otthonában bérelhető páramentesítő készülékkel.
Páramentestő készülék bérlése Budapesten és vonzáskörzetében.


Név: Páramentesítő bérlés
Telefon: 06-1-445-4945
Nyitva: munkanap 08:00-18:00
Iroda: 1026 Budapest
NON-STOP BÉRLÉS

Páramentesítő bérlés online


NYITÓLAP
BEMUTATKOZÁS
BÉRELHETŐ GÉPEK
LAKOSSÁGI PÁRÁTLANÍTÓ
IPARI MIDI PÁRAMENTESÍTŐ
IPARI MAXI PÁRAMENTESÍTŐ
ONLINE BÉRLÉS
KAPCSOLAT

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
Alapítva: 2001