Keződlap
Bemutatkozás Bérelhető gépek Alap páramentesítő Midi párátlanító Ipari Midi párátlanító Maxi párátlanító Megrendelés Kapcsolat

 

Bemutatkozás
Mi szárítunk. Ehhez értünk.

 

 

PROFI GÉPEK,
NAGY TAPASZTALAT

Ma már lehetséges a nem kívánt nedvességtartalom mihamarabbi eltüntetése, de ehhez megfelelő berendezések szükségesek. Egy komoly ipari páramentesítő gép ára majd 500 000 Ft, felesleges ilyen drága gépet vásárolnia, hiszen általában csak egy-két hétre van szükség a szárító gépekre.

 

Vállalkozásunk páramentesítő gépek bérbeadására specializálódott, jellemzően Budapesten és környékén dolgozunk, de nem ritkák a vidéki munkák sem.

 

Építés miatti szárítás

 

Legyen szó beázás és csőtörés, vagy építkezés és felújítás miatti szárításról, árvízről, vagy egyszerűen csak nedves falakról, lakossági és ipari gépeink akár még ma el tudják kezdeni a szárítást!

 

Ha egy lakásban, házban vagy pincében a túl magas páratartalom miatt már megjelent a penész, akkor a páratartalom gyors csökkentésével megelőzhető a penész újbóli megjelenése. Természetesen a keletkezett penészfoltokat el kell távolítani, és fertőtleníteni kell. Ilyen esetekben, és átlagos körülmények között, az egyszeri és alapos páramentesítés elégséges és végleges lehet a penészesedés újbóli megelőzése szempontjából.

 

Beázás, csőtörés szárítása

 

A penész megjelenése részben azzal magyarázható, hogy az építkezéseknél a kitűnő szigetelésű nyílászárok nem vezetik el kellőképpen az építkezés során keletkezett nedvességet (betonozás, malter, festékek...) és a beköltözésig az magától nem tud kiszáradni. Fontos: ha egyszer már alaposan kiszáradt az új ház, vagy egy felújítás után a lakás, akkor a munkálatok kapcsán keletkezett magas páratartalom megszüntetése után, az életvitelszerűen keletkező pára elvezetésére már elég a napi szellőztetés.

 

Páramentesítő bérlés

 

Szóval, ha úgy érzik, házuk, lakásuk vagy pincéjük párás, akkor használjanak párátlanító gépet! Maguk is rá fognak csodálkozni, hogy egy nap alatt, a hálószóbájukból akár 10-20 liter tiszta víz is kinyerhető!

 

Nem kívánt nedvességtartalmak azonnali megszüntetése.

MEGRENDELÉS
Szárító gépek megrendelése, információ kérése: 06-1-445-4945 (Budapest)
EMAIL

 

A kártékony nedvesség megszüntehető!

A kártékony nedvességnek vége!

 

Budapesten

 

Nyitólap - Alap párátlanító - Midi páramentesítő - Ipari Midi páramentesítő - Ipari Maxi páramentesítő - Megrendelés - Kapcsolat

 

Tökéletes páramentesítés az Ön meglévő, vagy leendő otthonában bérelhető páramantesítő készülékkel.
Páraelszívó készülék bérlése Budapesten, és vonzáskörzetében.
www.melegh.hu/delonghi
06-1-445-4945

 

Minden jog fenntartva! All rights reserved! 2001-2020.
A honlapon található bármilyen kép vagy szöveg felhasználása csak az írásos engedélyünkkel lehetséges!